переключити Nav
Кошик

 

Угода користувача

 

1. Загальні положення

1.1 Цей документ визначає умови користування сайтом (далі – «Сайт») та є публічним договором (далі – «Угода»).

Натискаючи віртуальні кнопки “Увійти” (під час авторизації на Сайті), “Оформити замовлення” (під час оформлення Замовлення на Сайті), кнопки-галочки та інші віртуальні кнопки, які розміщуються біля повідомлення “Я погоджуюся з умовами Угоди користувача та підтверджую свою згоду на обробку персональних даних”, Користувач підтверджує, що діє добровільно, повністю розуміє та підтверджує факт ознайомлення, розуміння та повного приєднання до всіх умов цієї Угоди користувача та Згоди на обробку персональних даних. Угода поширюється також на відносини, пов’язані з правами та інтересами третіх осіб, які не є користувачами Сайту, але чиї права та інтереси можуть бути порушені в результаті дій Користувачів. Ця Згода користувача (далі – Угода) розроблена Адміністратором і визначає умови використання, а також права та обов’язки Адміністратора та Користувачів. Угода поширюється також на відносини, пов’язані з правами та інтересами третіх осіб, які не є користувачами Сайту, але чиї права та інтереси можуть бути порушені в результаті дій Користувачів.

1.2 Предметом Угоди є надання Адміністратором Сайту Користувачу послуг з (вказати перелік послуг) .

За допомогою чат-бота в Viber і веб-платформи, користувач може здійснювати наступні дії:

  • перегляд і пошук доступних безрецептурних препаратів;
  • покупка безрецептурних препаратів;
  • додавання препаратів у кошик;
  • редагування замовлення в кошику;
  • додавання препаратів до списку бажаних товарів;
  • перегляд підсумкової інформації про замовлення (кількість одиниць товарів, ціна, сума);
  • оплата замовлення картою онлайн;
  • повернення коштів в разі відмови від замовлення чи відсутності товару в наявності;
  • вибір відділення Нової Пошти для доставки замовлення;
  • оплата доставки при отриманні замовлення в відділенні Нової Пошти;
  • перевірка статусу замовлення;
  • перегляд історії замовленнь;
  • повторення замовлення з історії.

1.3 Щоб отримати можливість користування Сайтом, необхідно прийняти цю Угоду Користувача. Користувач приймає Угоду натисканням кнопки прийняття Угоди Користувача під час реєстрації.

1.4 Текст цієї Угоди знаходиться за посиланням darnitsa.ua та може бути змінений Адміністратором без попередження користувачів

2.Визначення та скорочення

2.1. Адміністратор – ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»… (реквізити).
2.2. Аптека є продавцем та/або виконавцем у цілях Законів України «Про захист прав споживачів» та «Про електронну комерцію».
2.3. Користувач – фізична особа, яка має повну цивільну дієздатність, ознайомилась зі своїми правами за ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», ознайомилась, розуміє та повністю приєдналася до всіх умов цієї Угоди користувача, надає повну згоду на обробку персональних даних та використання файлів Cookies на умовах цієї Угоди та отримала право здійснювати користування Сайтом з метою придбання товарів або отримання послуг Аптеки. Користувач є споживачем у цілях Закону України «Про захист прав споживачів» і покупцем у цілях Закону України «Про електронну комерцію».
2.4. Замовник – фізична особа, яка має повну цивільну дієздатність, ознайомилась зі своїми правами за ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», ознайомилась, розуміє та повністю приєдналася до всіх умов цієї Угоди користувача, надає повну згоду на обробку персональних даних та використання файлів Cookies на умовах цієї Угоди та отримала право здійснювати користування Сайтом з метою придбання товарів або отримання послуг Аптеки. Користувач є споживачем у цілях Закону України «Про захист прав споживачів» і покупцем у цілях Закону України «Про електронну комерцію».
2.5. Платник – фізична особа, яка має повну цивільну дієздатність, ознайомилась зі своїми правами за ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», ознайомилась, розуміє та повністю приєдналася до всіх умов цієї Угоди користувача, надає повну згоду на обробку персональних даних та використання файлів Cookies на умовах цієї Угоди та отримала право здійснювати користування Сайтом з метою придбання товарів або отримання послуг Аптеки. Користувач є споживачем у цілях Закону України «Про захист прав споживачів» і покупцем у цілях Закону України «Про електронну комерцію».
2.6. Отримувач – фізична особа, яка має повну цивільну дієздатність, ознайомилась зі своїми правами за ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», ознайомилась, розуміє та повністю приєдналася до всіх умов цієї Угоди користувача, надає повну згоду на обробку персональних даних та використання файлів Cookies на умовах цієї Угоди та отримала право здійснювати користування Сайтом з метою придбання товарів або отримання послуг Аптеки. Користувач є споживачем у цілях Закону України «Про захист прав споживачів» і покупцем у цілях Закону України «Про електронну комерцію»

3.Опис послуг

3.1 Сайт надає послуги, що дозволяють користувачам:

  • перегляд і пошук доступних безрецептурних препаратів;
  • покупка безрецептурних препаратів;
  • додавання препаратів у кошик;
  • редагування замовлення в кошику;
  • додавання препаратів до списку бажаних товарів;
  • перегляд підсумкової інформації про замовлення (кількість одиниць товарів, ціна, сума);
  • оплата замовлення картою онлайн;
  • повернення коштів в разі відмови від замовлення чи відсутності товару в наявності;
  • вибір відділення Нової Пошти для доставки замовлення;
  • оплата доставки при отриманні замовлення в відділенні Нової Пошти;
  • перевірка статусу замовлення;
  • перегляд історії замовленнь;
  • повторення замовлення з історії.

 

3.2 Адміністратор не несе відповідальності за неможливість доступу або недоліки в функціонуванні Інтернету через використання несумісних пристроїв, а також за можливі збої в роботі інтернет-сервісів.

3.3 Користувач несе самостійну відповідальність за недоступність своєї інформації стороннім особам та доступ до Сайту.

3.4 Всі дії, вчинені на Сайті від імені користувача вважають діями, які вчинила особа, яка пройшла первісну реєстрацію. В випадку отримання несанкціонованого доступу до роботи з Сайтом іншої особи з вини самого користувача, Адміністратор не несе відповідальності за несанкціоноване поширення персональних та інших даних користувача. Адміністратор також не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

3.5 Заборонено:

  • використання різних форм і способів незаконного представництва інших осіб на Сайті;
  • здійснення збору і використання особистих даних інших користувачів без їхньої згоди або в порушення положень правил про захист даних;
  • використання Сайту для здійснення спроби отримання доступу до закритих областей даних Адміністратора.

4. Права та обов'язки Адміністратора

  • Адміністратор зобов'язується забезпечити можливість отримання Користувачем послуг та інформації в порядку, визначеному цією Угодою.
  • У разі порушення користувачем умов Угоди (разом з його невід'ємними частинами), Адміністратор має право призупинити, обмежити або припинити доступ такого користувача до Сайту в односторонньому порядку в будь-який час. При цьому Адміністратор не несе відповідальності за будь-які збитки, які можуть бути нанесені Користувачеві такими діями.
  • Адміністратор має право здійснювати розсилання користувачам електронних повідомлень, що містять організаційно-технічну, інформаційну, маркетингову або іншу інформацію про роботу, послуги та діяльності Адміністратора або його партнерів.
  • Адміністратор зобов'язується надавати користувачу можливість отримання консультацій служби підтримки при зазначенні користувачем ідентифікаційних даних. Обсяг консультацій обмежується конкретними питаннями, пов'язаними з наданням послуг за допомогою Сайту.

5. Права та обов'язки Користувача

  • Під час реєстрації Користувач зобов'язаний надати правдиву, точну і повну інформацію про себе з питань, які пропонуються в формі для реєстрації і підтримувати цю інформацію в актуальному стані, такому, що відповідає дійсності. Користувач зобов'язується забезпечити достовірність наданої інформації.
  • При реєстрації на Сайті користувач дає згоду на автоматичне створення свого облікового запису для роботи з Сайтом і подальший вхід здійснюється прив'язаним до облікового запису . 
  • У разі надання недостовірної або неповної інформації, Адміністратор має право призупинити або скасувати реєстрацію користувача та припинити надання йому послуг через Сайт.
  • Користувач зобов'язується використовувати Сайт тільки в законних цілях, дотримуватися чинного законодавства України, а також прав та законних інтересів Адміністратора.
  • Користувач не має права вчиняти дій, що впливають на нормальну роботу Сайту. Користувач зобов'язується не використовувати будь-які пристрої, програми, процедури, алгоритми і методи, автоматичні пристрої або еквівалентні ручні процеси для доступу, придбання, копіювання або відстеження змісту Сайту.
  • Користувач зобов'язується не здійснювати дій, спрямованих на отримання доступу до чужого особистого облікового запису.
  • Користувач, що вказує персональні дані третіх осіб (наприклад, якщо бажає, щоб отримувачем послуг/замовлень була інша особа) бере на себе повну відповідальність за отримання від особи, дані якої вказує Користувач, повної і добровільної згоди на поширення персональних даних особи. Адміністратор не несе відповідальності за вказання неправдивої, неточної, неактуальної або недостовірної інформації щодо третіх осіб, вказаних Користувачем або за вказання даних Користувачем без отримання відповідної згоди.

6. Персональні дані

  • З метою використання Сайту, Користувач надає Адміністратору право використовувати, зберігати та обробляти свої персональні дані згідно з чинним законодавством України, не обмежуючись терміном дії правовідносин.
  • Використовуючи Сайт, Користувач надає Адміністратору згоду на використання персональних даних перелічених у , з зазначеною у Згоді метою.
  • Персональні дані, які збираються під час реєстрації на Сайті, використовуються Адміністратором виключно для виконання послуг та оформлення і доставки замовлень для Користувача.

7. Інтелектуальна власність

  • Адміністратор може мати виключні права на Контент, розміщений на Сайті.
  • Крім випадків, передбачених чинним законодавством України і нормами міжнародних договорів, ніяка інформація, яка розміщена на Сайті, не може бути скопійована (відтворена), перероблена, поширена, опублікована, завантажена, передана, продана або іншим способом використана цілком або по частинах без попереднього дозволу Адміністрації Сайту як правовласника, крім випадків, коли Адміністрація Сайту висловила свою згоду на вільне використання інформації у письмовій формі.
  • Користувач, що розміщує будь-яку інформацію, яка містить об’єкти інтелектуальної власності, включаючи, але не обмежуючись, текст, графічні зображення, торгові марки, гарантує, що завантаження, копіювання й використання даної інформації й/або об’єктів інтелектуальної власності, які містяться в ній, не буде порушувати прав третіх осіб.

8. Файли cookies

Адміністратор здійснює зберігання наступних файлів Cookies на пристроях Користувача з метою задоволення його потреб та технічної оптимізації користування Сайтом:

  • обов’язкові Сookies дозволяють користуватись Сайтом та його основними функціями - вони, як правило, встановлюються у відповідь на дії Користувача, наприклад, вхід до власного облікового запису на Сайті;
  • функціональні Сookies використовуються, щоб запам’ятати Користувача при повторному відвідуванні Сайту та надавати покращений персоналізований сервіс (наприклад, привітатися з Користувачем особисто або ж запам’ятати інформацію про вибір мови чи місцезнаходження Користувача). Ці Cookies збирають інформацію анонімно та не можуть відслідковувати відвідування Користувачем інших сайтів;
  • аналітичні та експлуатаційні Cookies дозволяють зберігати інформацію про те, як Користувач користується Сайтом і скільки разів заходить на нього, для підвищення якості роботи Сайту. Наприклад, вони зберігають інформацію про те, які сторінки Користувач відвідує найчастіше і чи отримує повідомлення про помилки. Це дозволяє покращувати роботу Сайту, у тому числі, забезпечувати швидкий доступ до важливої інформації, яка цікава Користувачеві;
  • цільові або рекламні Cookies створені для того, щоб запам’ятовувати кількість відвідувань Користувачем Сайту, а також перелік сторінок, які він відкриває та посилання, за якими переходить. Ці Cookies створені для того, щоб Користувач отримував тільки релевантну рекламну інформацію, що відповідає його вподобанням.

Використання файлів Cookies може здійснюватися Адміністратором з метою:

  • покращення (оптимізації) користування Сайтом та ефективного клієнтського обслуговування Користувачів;
  • формування статистичних даних;
  • оцінки та аналізу ринків, клієнтів, продуктів та послуг, що надаються Аптекою чи третіми особами;
  • ефективного клієнтського обслуговування, в тому числі, але не виключно, для забезпечення оптимізованого та персоналізованого доступу до Сайту;
  • забезпечення оновлення і технічної підтримки доступу Користувачів до Сайту.
    • Користувач має право і технічну можливість самостійно здійснювати управління файлами Cookies, відмовитися від збору Cookies в налаштуваннях браузера Користувача, зазвичай, у розділах «Опції», «Інструменти» або «Уподобання».
    • Користувач усвідомлює і погоджується з тим, що у разі його відмови від використання файлів Cookies, технічні можливості Сайту можуть бути обмежені для відповідного Користувача.

9. Додаткові умови

  • Адміністратор не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Угоди або неправильного розуміння інформації, розміщеної на Сайті.
  • У випадку, якщо які-небудь положення цієї Угоди, включаючи будь-які положення, пункти або їх частини, визнаються такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, це не впливає на інші положення цієї Угоди, вони залишаються повністю чинні і продовжують діяти в повній мірі і являються дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дії сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

 

 

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Використовуючи даний сайт, Я, (далі – «Суб'єкт персональних даних», «Користувач») відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 1 червня 2010 року, надаю добровільну та однозначну згоду ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» (код ЄДРПОУ 00481212, місце розташування: 03160, м. Київ, вул. Бориспільська, 13), (далі – «Володілець персональних даних», «Товариство») (далі – «Згода») на автоматизовану, а також без використання засобів автоматизації, обробку та зберігання своїх персональних даних.

 

  1. СКЛАД ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ             

До складу персональних даних суб'єкта персональних даних входять наступні відомості:

  • прізвище, ім'я, по-батькові Користувача;
  • номер мобільного телефону Користувача;
  • адреса електронної пошти користувача;
  • унікальний ідентифікатор в системах Telegram, Viber;
  • прізвище, ім'я, по-батькові потенційного отримувача замовлення (якщо отримувачем не є сам користувач);
  • адреса доставки замовлення (місто, вулиця, номер будинку, квартири, корпусу) у відділенні Нової Пошти та номер відділення;
  • номер мобільного телефону потенційного отримувача замовлення (якщо отримувачем не є сам користувач).

 

  1. ДАНІ ЩОДО ПЛАТЕЖІВ             

2.1. До складу даних, що можуть бути використані для здійснення оплат, входять наступні відомості:

  • метод оплати замовлення (платіжна система, наприклад: LiqPay);
  • унікальний номер оплати замовлення (payment_id);;
  • унікальний номер транзакції (transaction_id);
  • маску карти, з якої була здійснена оплата (перші шість цифр карти та останні дві (наприклад, 414943*93);
  • назва банку платника;
  • тип картки платника (наприклад: Visa, Master Card).
  1. МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ:
  • ідентифікація Користувача;
  • ідентифікація оплати замовлення;
  • використання даних для відправки замовлення;
  • брендові рекламні розсилки щодо продукції Товариства;         
  • розсилки за допомогою СМС-інформування, Viber, Telegram та електронної пошти з приводу акцій та знижок.

За допомогою веб-платформи та чат-боту, Користувач може виконувати наступні дії:

  • перегляд і пошук доступних безрецептурних препаратів;
  • покупка безрецептурних препаратів;
  • додавання препаратів у кошик;
  • редагування замовлення в кошику;
  • додавання препаратів до списку бажаних товарів;
  • перегляд підсумкової інформації про замовлення (кількість одиниць товарів, ціна, сума);
  • оплата замовлення картою онлайн;
  • повернення коштів в разі відмови від замовлення чи відсутності товару в наявності;
  • вибір відділення Нової Пошти для доставки замовлення;
  • оплата доставки при отриманні замовлення в відділенні Нової Пошти;
  • перевірка статусу замовлення;
  • перегляд історії замовленнь;
  • повторення замовлення з історії.

 

  1. ВИДИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ: Збір персональних даних з метою, зазначеною в п.2 даної Згоди, одержання, реєстрація, накопичення, систематизація, аналіз, зберігання, адаптування, виправлення, використання, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, а також будь-який інший метод обробки персональних даних відповідно до мети їх обробки, включаючи обробку у внутрішніх та / або корпоративних системах, ресурсах, програмах, базах Володільця персональних даних.

 

  1. СПОСОБИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

При обробці персональних даних Володілець персональних даних здійснює всі необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних від неправомірного, випадкового, неуповноваженого або небажаного доступу до них, їх знищення, зміни, блокування, відтворення або розповсюдження. 

Володілець персональних даних здійснює обробку персональних даних  за допомогою способів, що забезпечують конфіденційність таких даних і при дотриманні встановлених законодавством вимог до забезпечення безпеки персональних даних.

 

  1. ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРАВА СУБ‘ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Згідно з Законом України «Про захист персональних даних», Суб’єкт персональних даних має право:

  • знати про джерела збирання, мету їх обробки, місцезнаходження бази персональних даних, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) володільця або третьої особи, яка обробляє персональні дані за дорученням володільця;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його (її) персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту відповідь про те, чи зберігаються його (її) персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його (її) персональних даних, які зберігаються;
  • пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.

 

  1. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Суб'єкт персональних даних може внести будь-які застереження щодо обмеження права на обробку Персональних даних Суб'єкта персональних даних, відправивши повідомлення через кнопку «Задати питання» на платформі. При виникненні спірних моментів з приводу обмеження права на обробку Персональних даних, Суб'єкт персональних даних також може написати електронного листа на адресу: compliance.officer@darnitsa.ua

 

  1. ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Мої Персональні дані можуть бути передані органам державної влади чи органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям та фізичним особам, включаючи іноземних юридичних та фізичних осіб - лише у порядку та випадках, передбачених чинним законодавством України та/або міжнародним договором України.

 

  1. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

8.1. Ця Згода на обробку персональних даних діє протягом 1 року з моменту її надання  Володільцю персональних даних.

8.2. Ця Згода на обробку персональних даних може бути відкликана Суб'єктом персональних даних на підставі письмової заяви у довільній формі шляхом направлення за адресою Товариства: 03160, м. Київ, вул. Бориспільська, 13, або відправивши повідомлення на електронну адресу: compliance.officer@darnitsa.ua.

8.3. У разі отримання письмової заяви Суб'єкта персональних даних про відкликання його згоди на включення Персональних даних до бази даних Товариства, персональні дані Суб'єкта персональних даних підлягають знищенню протягом 30 днів з дня отримання письмової заяви Претендента про відкликання його згоди на обробку Персональних даних.

Я усвідомлюю, що мої персональні дані можуть бути передані довіреним компаніям і особам для обробки за дорученням Компанії (наприклад, з метою забезпечення безпеки); при цьому така обробка здійснюється відповідно до наших інструкцій, вимог Закону України «Про захист персональних даних», і іншими застосовними вимогами конфіденційності та безпеки. Я цим повідомляю та підтверджую, що мене не потрібно повідомляти про кожну передачу моїх персональних даних будь-якій третій стороні (включаючи іноземні сторони), включаючи кожну зміну, видалення, стирання та обмеження доступу до персональних даних відповідно до умов цієї Згоди та чинного законодавства.

 

Цим я повідомляю та підтверджую, що я був (була) належним чином повідомлений (-а) про володільця моїх Персональних даних (ПРАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ»), склад, зміст зібраних Персональних даних, про мету збору та обробки моїх Персональних даних, про мої права як суб’єкта персональних даних, визначені Законом України «Про захист персональних даних» включаючи права перелічені в статті 8 закону, та про осіб, яким мої Персональні дані будуть передаватись. Зміст вищенаведеної Згоди Повідомлення, в тому числі права суб’єкта Персональних даних, для мене є зрозумілим. У разі зміни відомостей, що становлять мої Персональні дані, зобов’язуюсь негайно повідомити ПРАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ» про такі зміни та/або подати оновлені документи, видані на моє ім’я, для оновлення моїх Персональних даних.

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРАВА

суб’єктів персональних даних

 

ПРАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ» (далі – «Володілець») повідомляє, що на підставі вашої Згоди на обробку персональних даних, (далі – «Згода») Володілець здійснює збір та обробку ваших Персональних даних, перелічених у Згоді, з зазначеною у Згоді метою.

 

Володілець прийняв на себе зобов’язання щодо захисту ваших Персональних даних та вживає технічних і організаційних заходів щодо захисту таких даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних».

Обробка Ваших Персональних даних провадитиметься виключно тими працівниками Володільця, які надали письмові зобов’язання про нерозголошення персональних даних інших осіб, які їм було довірено або які стали їм відомі у зв'язку з виконанням професійних, службових та/або трудових обов'язків, крім випадків, передбачених законом.

 

Повідомляємо Вам, що у відповідності зі статтею 8 Закону України «Про персональні дані» Ви маєте наступні права:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніше як через тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються Ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для Вас правові наслідки.

 

Ви можете надіслати запити відповідним контактним особам (зазначеним у розділі «Контактні дані») звичайною поштою або електронною поштою, ми зробимо усе можливе, щоб відповісти Вам протягом 30 календарних днів.

 

Будь ласка, зверніть увагу, що перед наданням відповіді на ваш запит ми можемо запитати додаткову інформацію для того, щоб перевірити що це саме ви. Ми намагатимемося відповісти на запити протягом одного місяця. У певних випадках нам може знадобитися більш ніж один місяць, якщо ваш запит є складним або у вас декілька запитів. У такому випадку ми вам повідомимо про це та будемо тримати в курсі.

 

Крім того, ми не зможемо виконати зобов’язання щодо виконання вашого запиту, якщо існуватимуть законодавчі обмеження, або якщо виконання вашого запиту негативно вплине на права та свободи інших осіб.

 

Володілець може заперечувати проти запитів, які очевидно є надмірними, зокрема за їх кількістю, або за їх повторюваним та систематичним характером.

 

Контактна особа з захисту даних ПРАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ»
НАЗВА Менеджер із захисту персональних даних ПРАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ»
КОНТАКТНІ ДАНІ

compliance.officer@darnitsa.ua

ПРАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ»

03160, м. Київ, вул. Бориспільська, 13

 

Цим я повідомляю та підтверджую, що я був (була) належним чином повідомлений (-а) про володільця моїх Персональних даних (ПРАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ»), склад, зміст зібраних Персональних даних, про мету збору та обробки моїх Персональних даних, про мої права як суб’єкта персональних даних, визначені Законом України «Про захист персональних даних» включаючи права перелічені в статті 8 закону, та про осіб, яким мої Персональні дані будуть передаватись. Зміст вищенаведеної Згоди Повідомлення, в тому числі права суб’єкта Персональних даних, для мене є зрозумілим. У разі зміни відомостей, що становлять мої Персональні дані, зобов’язуюсь негайно повідомити ПРАТ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ФІРМА «ДАРНИЦЯ» про такі зміни та/або подати оновлені документи, видані на моє ім’я, для оновлення моїх Персональних даних.